Shop AW23-24 items -10% with code WINTER10 at checkout

Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Βάσει νόμου οι επιστροφές θα πρέπει να αποστέλλονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας γραπτώς μέσω Ε-mail: info@ekfrasiboutique.com προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας και τον κωδικό του προϊόντος. Στη περίπτωση κατά την οποία η επιστροφή σας δεν αφορά λάθος της εταιρείας, αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων είναι 5 ευρώ. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Αν το πακέτο επιστροφής αποστέλλεται χρησιμοποιώντας μια διαφορετική courier από την συνιστώμενη, όλες οι σχετικές δαπάνες θα είναι ευθύνη του πελάτη. Aλλαγές και επιστροφή χρημάτων σε εκπτωσιακά προϊόντα ή σε περίοδο εκπτώσεων θα γίνονται μόνο με αντικατάσταση εκπτωσιακού προϊόντος κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία και εφόσον είναι εφικτό. Προϊόντα προσφορών με έκπτωση της τάξεως -50% και άνω δεν θα γίνονται αλλαγές ούτες επιστροφές χρημάτων.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς ή για κάποιο άλλο λόγο που μας δηλώνετε στο email που αποστείλατε. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η αλλαγή του προϊόντος με άλλο προϊόν γίνεται πάντοτε με βάση τις αρχικές τιμές, ακόμα και σε περιόδους εκπτώσεων. Σε προϊόντα με προσφορά 50% δεν είναι δυνατή η αλλαγή του προϊόντος.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές επιλογές.

Το www.ekfrasiboutique.com διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει να αποστείλετε φωτογραφία σχετική με το ελάττωμα ή το πρόβλημα των εμπορευμάτων πριν από την έγκριση της επιστροφής. Όπου είναι εφικτό, το www.ekfrasiboutique.com θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος. Προϊόντα που έχουν οποιοδήποτε σημάδι χρήσης ή φθοράς θα πρέπει να επιστραφούν στον πελάτη. Το www.ekfrasiboutique.com διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφή προϊόντος που δεν είναι εγκεκριμένη ή δεν αποστέλλεται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής που περιγράφεται παρακάτω. Σε περίπτωση μη εγκεκριμένων ή επιστροφών εκτός της ενδεδειγμένης διαδικασίας , τα εμπορεύματα θα επιστρέφονται στον πελάτη στη διεύθυνση αποστολής που αναφέρεται στην αρχική παραγγελία. Για κάθε ζήτημα που δεν αναφέρεται ρητά, υπερισχύει ο ευρωπαϊκός κανονισμός που άφορα τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

• Αλλαγής με ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή αλλαγή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

• Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε. Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιούνται το ταχύτερο από τη στιγμή που έχουν επιστραφεί τα προϊόντα, έχουν ελεγχθεί και έγιναν αποδεκτά από το ekfrasiboutique.com. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στην περίοδο των εκπτώσεων.

• Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προκειμένου να την αξιοποιήσετε για την αγορά νέου προϊόντος της ίδιας σεζόν με το ίδιο κόστος ή μεγαλύτερου και εντός 30 ημερών από την μέρα της πίστωσης.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους. Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων στις αποθήκες μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του. Η ετικέτα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ακόμα άθικτη και κολλημένη στα προϊόντα. Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν φορεθεί, πλυθεί ή τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, και δεν πρέπει να παρουσιάζουν σημάδια χρήσης. Οι σόλες υποδημάτων πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν κανένα σημάδι. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν με όλες τις αρχικές ετικέτες, συσκευασίες που παρελήφθησαν. Παπούτσια θα πρέπει να επιστραφούν με τα αρχικά κουτιά τους, τα οποία δεν πρέπει να καταστραφούν ή να τροποποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν ως εξωτερικό κιβώτιο για την αποστολή. Τα προϊόντα πρέπει να είναι συσκευασμένα στη συσκευασία που παρελήφθησαν. Συμπεριλάβετε την πρωτότυπη απόδειξη/τιμολόγιο μαζί με το επιστρεφόμενο πακέτο. Στα κοσμήματα και στις στέκες δεν γίνονται αλλαγές ούτε επιστροφές.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΚΦΡΑΣΗ BOUTIQUE
Χρεμωνίδου 17 Παγκράτι,
11633 Αθήνα, Ελλάδα
ΤΗΛ: + 30 2152159173
Email: info@ekfrasiboutique.com

pop-up-OCTOBER_gr

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

Αγαπημένα
Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.